Katten- en konijnen trimmer

Iedere zaterdag is het mogelijk om tussen 11.00 uur en 13.00 uur een afspraak te maken voor het trimmen van uw kat of konijn. Trimster Marie Rademaker komt dan naar de praktijk om uw kat of konijn te trimmen.

Marie werkt op een diervriendelijke en vachtvriendelijke manier. Ze neemt alle tijd om het dier op zijn / haar gemak te stellen en let tijdens de behandeling goed op stresssignalen die het dier afgeeft. Er zal dan een pauze worden ingelast om het dier weer tot rust te laten komen voordat ze de behandeling voort zet.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak inplannen voor uw kat of konijn, neem dan rechtstreeks contact op met Marie.

Kattentrimsalon

Konijnentrimsalon

The happy cat.jpg
fototrimafspraak.jpg

" Mijn naam is Marie Rademaker, gediplomeerd katten - en konijnentrimster. Ik werk vachtbesparend en diervriendelijk. D.w.z. dat ik bij katten zoveel mogelijk vacht intact laat en alleen de vervilte plekken en/of klitten wegscheer en de overige vacht kam. Langharige konijnen hebben een minimale haarlengte van 3,5 cm nodig (met uitzondering van Angora's), ik knip ze niet korter tenzij dit noodzakelijk is door viltvorming en/of klitten. 

Ik probeer zo min mogelijk stress te veroorzaken bij de katten en konijnen op mijn trimtafel, ik werk rustig, zonder tijdsdruk en ik gebruik geen dwangmiddelen.

Ik werk uitsluitend op afspraak en ben op zaterdag tussen 11 en 13 uur beschikbaar bij Dierenkliniek IJburglaan. 

Voor meer informatie zie www.thehappycat.nl of www.thefluffybunny.nl. Bel of Whatsapp voor een afspraak 06-47450692. "